Italijanski superautomobil zaplenjen zbog gotovo trostrukog prekoračenja brzine

Kanadska policija zaplenila je Lamborghini Aventador koji je uhvaćen pri brzini gotovo tri puta većoj od dozvoljene...

Incindent se dogodio u blizini Toronta, gde je lokalna policija detektovala italijanski superautomobil tokom putovanja brzinom od 170 km/h, u naseljenoj zoni u kojoj je ograničenje šezdeset. Ne treba ni govoriti da je ovakva suluda vožnja daleko od bilo kakve odgovornosti.  

Iako policijski organi Jork regiona nisu pružili nešto više detalja vezanih za incident, oni su potvrdili da je Aventador zaplenjen na licu mesta i da će se nalaziti na parceli za zaplenjena vozila sledećih četrnaest dana. Pored toga, vozač je dobio automatsku suspenziju dozvole na trideset dana i kaznu za bahatu vožnju.

U ovoj zemlji bahata vožnja podrazumeva velika prekoračenja brzine, ulične trke, takmičenja i ostale opasne vozačke prakse tokom upravljanja motornim vozilima. Kazne za ovakve prekršaje variraju od njihove prirode, ali svi koji su optuženi za bahatu vožnju mogu očekivati novčane kazne od dve do deset hiljada kanadskih dolara, zajedno sa oduzimanjem minimalno šest poena sa vozačke.

Brojni tamošnji stanovnici veoma su uznemireni zbog činjenice da kazne nisu dovoljno velike, sa pojedinim korisnicima društvenih mreža koji ističu da bi vozač Lamborghini modela trebalo da izgubi dozvolu najmanje na godinu dana i da bi kazne u odnosu na njegove prihode bile dobra ideja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group