Huracan sa 2.000 ks završio u zidu australijske trkačke staze

Lamborghini Huracan duplog turbo punjenja, za koga se tvrdi da točkovima isporučuje 2.000 ks, potpuno je uništen nakon što se slupao tokom jedne trke ubrzanja u Australiji...

Snimak incidenta predstavlja nam italijanski superautomobil tokom gubitka kontrole u trci pokraj drugog modela pre masivnog ubrzanja koje je razvio na pravcu Sydney Motorsport Park staze.

Huracan je zvanično prešao u vođstvo, ali kako se brzina nagomilavala, njegovi zadnji točkovi su gubili trenje i automobil je naglo skrenuo desno, zakucavajući se u čeličnu barijeru sa jedne strane staze. Da stvari budu još gore, silina udarca odbacila je italijanski egzotik nazad na traku, gde je počeo da se okreće velikom brzinom i zakucao se nazad u barijeru.

Par fotografija koje su nastale nakon udesa otkrivaju čitav obim štete koja je nastala. Prednji deo modifikovanog Huracan modela potpuno je uništen i hauba je gotovo kompletno otkinuta sa karoserije, branik i prednja maska su smrskani, zajedno sa vetrobranskim staklom. Oštećenja su očigledna i na zadnjem delu modela, gde sve izgleda podjednako loše za njega sa difuzorom od ugljeničnih vlakana otkinutim u potpunosti, zadnjim panelima odvaljenim od karoserije i potpuno uništenim štopaljkama.

Kako je u opisima naglašeno, vozač je izašao iz čitavog udesa bez i jedne povrede. Za volanom se nalazio Muhamed Alamedine, za koga se smatra da je povezan sa Alamedine kriminalnom familijom i Komačero moto bandom, kako prenosi Sky News.

Deluje gotovo neverovatno da bi ovaj Lamborghini ikada više mogao biti popravljen, tako da će ga njegov vlasnik najverovatnije zameniti drugim skupocenim egzotikom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group