Gospođa u Argentini pomešala pedale i oborila banderu tokom polaganja

Može biti veoma teško ostati hladan tokom ispita, što je posebno tačno kada je reč o polaganju vozačkoga...

Međutim, jedna žena u Argentini naučila je na teži način koliko brzo stvari mogu otići dođavola nakon što je pala na polaganju na spektakularan način.

Snimak sigurnosnih kamera podeljen onlajn predstavlja nam Volskwagen Golf u vožnji oko malog test centra, minijaturne sekcije puta koja poseduje pešačke prelaze, svetlosnu signalizaciju i kružni tok, odnosno sve one stvari koje možete očekivati na regularnim javnim drumovima.

Tu su i bandere naravno, a test kreće po zlu vrlo brzo nakon početka snimka, kada je šezdesetrogodišnja žena udarila u ivičnjak tokom skretanja u jednoj krivini. Njena reakcija je u najmanju ruku zabrinjavajuća, jer deluje da je u grču nabola gas i automobil odavde nastavlja da ubrzava penjući se sa dva točka na ivičnjak.

Ovo je prilično velika greška tokom polaganja vožnje, koja itekako donosi automatsko obaranje, međutim, gospođa nije stala ovde i nešto kasnije stiže novi šok jer deluje kao da je pomešala pedale i oterala stvari do samog kraja, kako za sebe, tako i za sve ostale uključene u ovaj incident.

Nakon što se sa sva četiri točka vratila na put, ona je uključila sva četiri svetla, ali se zapravo nije zaustavila kod stop znaka, već je skrenula naglo udesno i u širokom luku ponovo zajahala drugi ivičnjak.

Ovoga puta, deluje da je panika potpuno obuzela ovu nesrećnu ženu, a sa pretpostavkom da je nagazila gas umesto kočnice, ona je bez ikakve kontrole, verovatno pod utiskom svojih prethodnih grešaka, napravila problem koji je toliko opasan, ali i čest jer se ponekada dogodi i iskusnijim vozačima.

Međutim, u njenu čast, čak i u ovom test centru, dizajniranom da bude bezbedan za nove vozače, greška sa pedalama dovela je do toga da VW automobil preleti zelenu površinu, još jedan ivičnjak i završi u jednoj od pomenutih bandera koje se okolo nalaze. Silina udara bila je tolika da je bandera isčupana iz zemlje nakon čega je automobil završio prevrnut na levom boku.

Kako svetski mediji prenose, šezdeset i tri godine stara žena koja je polagala pretrpela je blaže povrede i prevežena je u bolnicu radi tretmana, dok je insktruktor prošao sa par ogrebotina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group