Dva Mitshubishi Evo modela rasturena u neobičnom udesu

Dva Mitsubishi Lancer Evolution modela teško su oštećena u Kaliforniji tokom nedavnog automobilskog događaja Cars and Coffee...

Snimak koji kruži društvenim mrežama predstavlja nam posledice nakon udesa, ali za sada nije moguće pronaći video koji zapravo pokazuje sve što se ranije dogodilo. Međutim, brojni svedoci su naveli da su vlasnici Mitsubishi modela definitivno krivi za čitav incident.

Prema navodima očevidaca, vozač belog Lexus GS modela okretao se na parkingu na kome se održavao Cars and Coffee događaj, tokom čega je njegov vozač odlučio da propusti pešake koji su prelazili na jednom delu. Ne očekujući ovako nešto vozač plavog Lancer Evolution modela, koji se nalazio iza njega, u nemogućnosti da odreaguje pravilno na naglo kočenje modela ispred sebe zakucao se u zadnji njegov deo, dok se drugi srebrni Evo zabio istovremeno u njega otpozadi.

Fotografije i snimci predstavljaju nam dva Mitsubishi modela vidno oštećena u sudaru. Možemo videti da je jedan od farova plavog Evo modela, zajedno sa hladnjakom i prednjim interkulerom potpuno uništen. Vlasnik je uklonio prednji branik, tako da možemo zaključiti da je i on pretrpeo značajna oštećenja.

Zadnji deo plavog Evo modela zahteva popravku takođe, uključujući zamenu branika i peglanje limerije u najmanju ruku, ili potpunu zamenu vrata gepeka. Što se tiče srebrnog Evo automobila koji se u njega zakucao, njegov prednji branik potpuno je uništen, zajedno sa haubom i jednim farom. U međuvremenu, potpuno nevina žrtva ovog karambola, Lexus GS model, provukao se sa relativno sitnim oštećenjima na braniku i izduvnim granama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group