Automobil ostao zaglavljen nasred jednog kraka podižućeg mosta

Jedna mlada porodica imala je veliku sreću da iz strašnog incidenta izađe samo sa manjim povredama, nakon što se njihovo vozilo ostalo na mostu koji se otvarao kako bi propustio brod...

Nesreća se dogodila u belgijskom Leuvenu, na Marie Thumas mostu, koji spaja dve obale grada iznad reke Vartkom. Fotografije i snimak koji su se pojavili na internetu predstavljaju nam most u momentu otvaranja, sa malim crvenim kompaktom koji očajnički pokušava da se zadrži na njemu. Kako je most nastavio da se otvara, vozač automobila nije imao nikave šanse da spreči neizbežno i tada možemo videti automobil kako klizi unazad pre nego što se zakuca u zemlju i okrene na krov.

Par koji se nalazio u kolima, zajedno sa svojim jednogodišnjim detetom, bio je zarobljen unutar hečbeka, zbog čega je morala da interveniše i lokalna vatrogasna brigada. Svo troje je preveženo u lokalnu bolnicu, ali na svu sreću, niko od njih nije pretrpeo značajnije povrede. Govoreći na lokalnoj radio stanici, Karolin Pilarts, iz kompanije Flemish Waterway, izjavila je da je ovaj incident pod istragom.

"Mi trenutno istražujemo kako se ovo uopšte moglo dogoditi", izjavila je. "Proučavamo snimke i fotografije i poslali smo eksperte na teren kako bi izveli istraživanje". Brussels Times dodaje da uopšte nije jasno da li je vozač ignorisao barijere ili je došlo do tehničke greške u mostu, onemogućivši upozorenje vozača na otvaranje i propuštanje broda ispod njega.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group