RX

Sa RX-om 450h Lexus je razvio potpuno novu klasu vozila. Od kada je 1998. godine RX postao prvi luksuzni terenac na svetu, Lexus je spajao bogat prostor i snagu tradicionalnog terenca sa aerodinamičnim sportskim stilom. A zatim su još više podigli standarde uzbudljive snage, neverovatno ekonomične potrošnje goriva i luksuznih detalja i udobnosti. Srce RX-a 450h je napredni potpuno hibridni agregat. On kombinuje dva elektromotora visoke snage i potentan 3.5 litarski super efikasni V6 benzinski motor sa Atkinsonovim ciklusom. Na otvorenom putu ubrzanje oduzima dah, što je zasluga spoja ekonomičnog električnog i moćnog benzinskog motora. Performanse i agilnost su odvedene do savršenstva na Nirburgring stazi u Nemačkoj. Uz napredni pogon na sve točkove, RX je takođe veoma izdržljiv i pouzdan na najtežim terenima.

Sve u besprekorno izrađenom RX-u 450h postavlja nove standarde – od napredne bezbednosne tehnologije do prefinjenog aerodinamičnog stila. On je spoj praktične prostranosti i trajnosti tradicionalnog terenca i upravljivosti i prefinjene dinamike limuzine.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group