Punto 5 Vrata

Fiat Punto Classic je jedini model putničkog vozila domaće proizvodnje u Srbiji. Fabrika Fiat Automobili Srbija počela je sa prozivodnjom Fiat Punto Classic-a u aprilu 2009. godine, a samo godinu i po dana kasnije, tačnije u oktobru 2010. godine, menadžment i zaposleni te kompanije, u proslavili su spuštanje jubilarnog 30,000-og Punta sa montažne trake.
Model proizveden u Kragujevcu počeo je i da se izvozi u drugom kvartalu 2010. godine, prvenstveno u zemlje Severne Afrike, Ukrajine i članice CEFTA sporazuma. Samo u 2010. godini, ukupno je prodato više od 15,000 Punto Classic-a proizvedenih u Kragujevcu, od čega je čak ¼ vozila izvezena.    

U ponudi Punto Classic-a nalaze se dva paketa opreme: Dynamic i Emotion. Oba paketa imaju svoje standardne element poput : volana podesivog po visini, servo volana, el.podizači stakala + centralna brava, putnog računara, vazdušnih jastuka za vozača i suvozača, čeličnih felni itd.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group