Leonardo Dikaprio provozao novi Fiat 500 model

Poznati glumac pojavio se u reklami za novi Fiatov mini automobil...

Dikaprio je poznat po svojim zalaganjima za očuvanje planete i zbog toga je odlučio da sarađuje sa Fiatom kako bi promovisao novi Fiat 500 „La prima“ model koji sadrži potpuno električni agregat. Fiat se potrudio da napravi „čist“ automobil koji ni malo nezagađuje okolinu, a Leonardo smatra da su takvi automobili budućnost i da prelaskom na njih možemo osigurati opstanak naše voljene planete, koja polako umire i kojoj ponestaje vremena.

Električni Fiat 500 sada je izgrađen na novoj platformi, čineći ga 6 cm dužim, 6 cm širim i 4 cm višim, dok je međuosovinsko rastojanje produženo za 2 cm.

Snagu novog modela obezbeđuje elektromotor od 116 KS i litijum-jonska baterija od 42 kWh, što novom Fići omogućava radni opseg od 320 km. On takođe ima brzi punjač od 85kW, što mu omogućava da napuni bateriju do 85 odsto za samo 35 minuta.

Fiatova nova električna beba može postići brzinu od 100 km/h za 9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 150 km/h.

Postoje tri načina vožnje: Normal, Range i Sherpa mod, koji smanjuje potrošnju energije što je više moguće kako bi se vozaču omogućilo da dostigne svoje odredište. Sherpa režim takođe ograničava snagu, odziv gasa i najveću brzinu do 80 km/h, pa čak i deaktivira funkcije kao što su klima-uređaj i grejna sedišta za maksimalnu efikasnost.

Fiat će ponuditi nove modele u limitiranom 'la Prima' izdanju, a ovaj model biće dostupan u tri boje i sadržaće pune LED farove, presvlake od eko kože i 17-inčne alu-felne sa hromiranim umetcima. Biće dostupno samo 500 primera Fiata 500 'la Prima' koji će koštati 37,900 €

Pogledajte reklamu:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group