Predstavljen novi McLaren Elva

Više slika

Više slika

McLaren kompanija napokon je predstavila automobil koji je njihova najlakša kabriolet verzija...

McLaren automobili su oduvek važili za vozila koja su superbrza i koja poseduju futurističan i sportski dizajn sa naprednom aerodinamikom. Postali su sinonim za sportske hiperautomobile i svi ljutelji automobilizma sigurno znaju za McLaren modele koji obaraju rekorde i postavljaju granice budučih vozila.

Ovoga puta, na tržište stiže prelepi Elva model koji dolazi u kabriolet verziji i koji ispod svoje haube skriva 4.0 litarski V8 motor koji proizovodi 804 konjskih snaga i obrtni momenat od 800 Nm.McLaren tvrdi da Elva postiže brzinu od 0 do 100 km/h za 3 sekunde, dok brzinu od 0 do 200 km/6 postiže za munjevitih 6.7 sekundi, što ga čini bržim od Senna modela.

Kao i uvek, dizajn automobila je fenomenalan i poseduje sve karakteristike koje smo na početku naveli i koje svaki McLaren automobil ima, a to su fantastična robusna i aerodinamična karoserija, moderan dizajn i sportski enterijer koji čini da se osećate kao u trkačkom automobilu.Kabrio opcija čini ga još privlačnijim i primamljivim i omogućiće vozačima da uživaju u ovom vozilu tokom letnjih i sunčanih dana.

Iz McLarena su još dodali da će ovaj model biti ograničena serija koja će proizvesti samo 399 komada i da će jedan ovakav automobil koštati neverovantih 1.7 miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih superautomobila.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group