Novi Fiat 500 Collezione model

Više slika

Više slika

Postoji dobra šansa da gotovo niko izvan granica kompanije Fiat ne zna sve najnovije i specijalne verzije modernog 500 modela...

Stvarno ih ima toliko mnogo i toliko često izlaze da jednostavno nismo u mogućnosti da pohvatamo sve varijante. Međutim, ovo nije sprečilo da italijanski proizvođač kreira potnuno novi model, nazvan Collezione, a prema navodima, ova serija proslavlja vanvremenski dizajn i stil automboila, njegov ikonični status i sveobuhvatnu modnu ličnost.

Nešto jasnije obrazloženo, ono što gledamo u stvari jeste nova specijalna edicija Fiat 500 automobila, dostupna u kompakt i kabriolet stilovima karoserije, opremljene sa nekoliko dodatnih akcenata.

Hromirani finiši na prednjem braniku, haubi i poklopcima retrovizora, šesnaestoinčne aluminijumske felne, Collezione logo i opciona dvobojna liverija nalik ‘Primavera’ kombinaciji bele i sive, i ‘Acquamarina’ mešavini koja je sastavljena od bele i zelene nijanse, izdvajaće ove modele od ostatka porodice. Ovaj gradski automobil biće dostupan takođe u Taormina Ivory, Gelato White i Blue Dipinto di Blu Blue tonovima.

Enterijer novog Fiat 500 Collezione uklapa se sa bojama karoserije modela, a unutra možemo pronaći još jednu Collezione oznaku, zajedno sa sedmoinčnim UConnect monitorom informativno zabavnog sistema i Apple CarPlay i Android Auto mogućnostima. Svi ljubitelji muzike moći će da izaberu Beats Audio Hi-Fi sistem koji takođe dolazi kao opcija.

Fiat svoje novo specijalno izdanje nudi u razlitčitim benzinskim varijantama, sa benzin+LPG i dizel motorima, koji variraju u snazi od 69 do 105 ks.

Fiat 500 Collezione biće predstavljen u obe varijante ovog meseca u Ženevi, zajedno sa ostalim posebnim izdanjima i verzijama iste linije, uključujući i 500X S-Design, Tipo S-Design i 124 Spider S-Design automobile.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group