Pijan iznajmljenim Huracan modelom preorao zemlju kraj puta

Najbolji automobil je službeni, ali je iznajmljeni zato najbrži...

Međutim, kao što je jedan tridesetdvogodišnji Švajcarac u rentiranom Lamborghini Huracan modelu na teži način saznao, kada se brzina i alkohol pomešaju dobija se opasan koktel.

Vozač je sa svojim saputnikom krenuo iz Ciriha za Bern, grad udaljen 122 kilometra, u iznajmljenom Lamborghini Huracan kabrioletu, a kako prenosi polizei.news, negde na pola puta njihovog putovanja, u blizini Suhra, on je izgubio kontrolu i izleteo sa puta.

Iako tačni razlozi gubitka kontrole još uvek nisu poznati, fotografije koje su podeljene putem kantonske policije predstavljaju nam italijanski superautomobil u travi pokraj autoputa, iza zaštitne ograde. Drugi detalji otkrivaju tragove guma koji vode sa asfalta neposredno pre početka zaštitne ograde predstavljajući njihovu putanju i rov koji su iskopali kroz zemljani nasip na kojem je automobil završio.

Na svu sreću, tokom ovog incidenta niko nije povređen i on se dogodio kasno uveče kada na autoputu nije bilo gotovo nikoga. Huracan sa druge strane, nije bio te sreće i ovaj predivni kabriolet pretrpeo je ekstenzivna oštećenja sa vozačeve strane, čiji su paneli gotovo u potpunosti otkinuti tokom udesa.

Ono što je dovelo do gubitka kontrole potpuno je evidentno, sa policijom lokalnog kantona koja je odmah utvrdila da je tridesetdvogodišnji vozač pod teškim dejstvom alkohola i naredila test krvi. Nakon svega, ovaj čovek je ostao bez vozačke dozvole, tako da neće moći da upravlja vozilima neko vreme, ali i sama šteta koju će platiti definitivno mu neće ostati u lepom sećanju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group