Nemačka policija momku zaplenila ilegalno modifikovani Mercedes

Domišljati ljudi mogu smisliti različite izgovore kako bi izbegli plaćanje kazni ili čak još gore - hapšenje...

Jedan vozač Mercedes C-Class modela koji je uhvaćen od strane nemačke policije sa nekoliko navodno ilegalnih modifikacija na svom automobilu, izjavio je policajcima da je upravo kupio vozilo i da nema pojma o bilo kakvim modifikacijama.

Kao što je moguće videti iz posta berlinske policije, incident se dogodio ovog decembra, a sudeći prema izveštajima, C-Class model posedovao je motor kome je curelo ulje, oštećene felne sa gumama različitih profila i neregistrovani zadnji spojler, ispraćen loše instaliranim prednjim spliterom. Policajci su takođe primetili i labavi kabl koji stoji unutar putničke kabine.

Kada je upitan o svom vozilu, mladić koji je njime upravljao, izjavio je: „Samo što sam ga kupio, nema pola sata, nemam pojma o čemu pričate“. Međutim, on nije uspeo da ubedi nemačke policajce, koji su odlučili da zaplene sumnjivo vozilo na licu mesta.

Uprkos tome što ne možemo biti sigurni o obimu modifikacija koje su izvršene na ovom vozilu, zadnji difuzor i kvad izduvne grane sugerišu da se može raditi o modelu Mercedes-AMG C63 (W204), odnosno seriji pre osveženja, koja je bila prodavana između 2008. i 2011. godine. U fabričkoj formi, C63 je opremljen 6,2 litara velikim V8 motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, dobrim za 451 ks i 600 Nm obrtnog momenta, ali nismo isgurni da li je ovde reč baš o ovoj mašini.

Modifikovani Mercedes zaplenjen je baš u toku velike operacije u Tempelhof-Schöneberg and Steglitz-Zehlendorf regionima, kreiranom sa fokusom za razbijanje ilegalnog tjuninga i uličnog trkanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group