Lamborghini i Ferrari izazvali stravičan udes na Sardiniji

Grupa obožavalaca superautomobila učestvovala je u vožnji po Sardiniji, ali je njihovo uživanje imalo tragičan kraj nakon što je dvoje učesnika izgubilo život u užasavajućoj nesreći...

Superautomobili su putovali deonicom 195 odmah izvan San Đovani Sverđua, naselja smeštenog na samom vrhu južne Sardinije. Na snimku tragičnog incidenta kreiranog od strane vozača, koji kako deluje nisu bili uključeni u turneju, moguće je videti vozila visokih performansi tokom pokušaja preticanja sporijeg kolege u saobraćaju.

Dok automobil koji se nalazi u centru objektiva kamere jasno prati kamper, Ferrari F8 Tributo i Roma modeli krenuli su da prave formaciju iza velikog putničkog vozila. Nedugo potom par Lamborghini Huracan modela u plavoj i beloj boji, pridružili su se Ferrari jedinicama i kako deluje vozilo u centru usporilo je kako bi kreiralo prostor za preticanje superautomobila.

Svi vozači superautomobila delovali su potpuno nestrpljivo okruženi sporijim saobraćajem, često prelazeći centralnu liniju kako bi proverili da li se nešto kreće iz suprotnog smera. Baš u ovom momentu, došlo je do čitavog karambola.

U početku, dva dodatna Ferrari modela, California i 296 GTB pretekli su vozilo iza kampera, dok su istovremeno ispred njih F8 i Roma, zajedno sa inicijalnim Lamborghini Huracan modelom izvršili preticanje takođe. Međutim, drugi, plavi Huracan sačekao je malo pre nego što je krenuo u manevar pored kombija, kreirajući priliku za California model da se pomeri levo i propusti ih obojicu.

Nažalost, vozač plavog Huracan modela deluje potpuno nesvesan prisustva California superautomobila i polako počinje da skreće ulevo. Dva automobila su se sudarila, poslavši Lamborghini u zadnju osovinu kampera, koji je doslovno poleteo u vazduh i obrnuo se za 90 stepeni. Kada se vratio na svoje točkove on se nagnuo i prevrnuo na stranu, dok je Lamborghini u potpunosti sleteo sa puta.

Iako sudbina Ferrari California modela nije jasno vidljiva na snimku, ali izveštaji Sardinia Post publikacije otkrivaju da je kabriolet okrenut na krov tokom incidenta, zarobivši svoje putnike, stariji bračni par iz švajcarske – sezdesetsedmogodišnjeg muža i njegovu šezdeset i tri godine staru ženu – pod sobom. Nažalost, ovaj automobil se zapalio što je rezultiralo gubitkom njihovog života. Izveštaji sugerišu da su putnici iz Lamborghini modela pretrpeli teže povrede, kao i ljudi sa severa Italija koji su se nalazhini u kamperu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group