Kris Haris prodaje svoj gotovo nov Porsche 911 GT3 Touring

Svega nekoliko svetskih automobilskih novinara rutinski propoveda svoju ljubav prema Porsche 911 seriji kao Kris Haris, stoga ne predstavlja nikakvo iznenađenje što je jedan njegov Porsche 911 GT3 Touring model iz 2022. godine izašao na tržište...

Iako britanski novinar nije previše dugo imao u posedu ovaj sportski automobil, on takođe u svojoj garaži ima 991 generaciju 911 GT3 Touring i kupio je ovaj 992 model znajući da će prodati njega ili prethodno pomenutu jedinicu, u zavisnosti koji autombil od ova dva više preferira. On je na kraju shvatio da je 991 za njega ipak bolji, pominjući putem Instagram platforme kako on bolje pristaje britanskim putevima.

Haris takođe nije prvobitno nameravao da proda automobil putem Collecting Cars takođe, uprkos tome što je on suosnivač ovog aukcijskog sajta. Zaista, on se obratio Porsche Cars GB brendu i upitao da li bi oni želeli da im da njegov GT Touring u zamenu za novi Cayman GT RS. Ova divizija nije bila zainteresovana za ovakvu pogodbu, što je navelo Harisa da postavi automobil na svom sajtu.

Harisovo vozilo finiširano je u Paint-to-Sample opciji Dark Sea Blue finiša, poseduje krov od ugljeničnih vlakana i postavljen je na dvadesetoinčne napred i dvadesetjednoinčne točkove nazad sa centralnim zaključavanjem. On takođe poseduje i kočnice kompanije Porsche od keramičkog kompozita, sistem podizanja prednje osovine i vožen je svega 10.409 kilometara.

Uprkos tome što je 911 GT3 Touring iz 992 generacije gotovo savršen sportski automobil direktno iz fabrike, Haris je svom modelu dodao nove presvlake specijaliste za Porsche modele, Džastina Pleceka, sa pragmatičnim plavim, kariranim tartan obrascima. Njegova sedišta sada poseduju i unapređene naslone za glavu finiširene u crvenoj koži, baš kao i paneli vrata i veći deo kontrolne table.

U vreme pisanja ovog teksta ponude za ovaj automobil već su stigle do 215.000 evra, što je dosta više od 144.000 evra koliko je vredeo kao nov u Velikoj Britaniji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group