Megane 5 Vrata

Renault Megane sa 5 vrata ima snažan karakter, primetan već na prvi pogled. Nov oblik prednjeg kraja zavodi dizajnom jasnih linija. Svetla su oblikom usklađena sa zaobljenošću karoserije i nude potpun dizajnerski svetlosni potpis, istinski znak posebnosti. Hromirani i crno lakirani dodaci naglašavaju otmenost obrisa automobila i pozivaju u unutrašnjost.

Voziti Megane znači doživeti jedinstvene osećaje u kojima se dinamičnost spaja s kontrolom. Još efikasniju i snažniju, paletu motora dopunjuju dva motora Energy, dizel od 130 KS i benzinski (TCe 115) koji idealno spajaju uživanje u vožnji i bolju kontrolu potrošnje zahvaljujući tehnološkim inovacijama, nekima čak iz sveta Formule 1, na primer sistemu Start & Stop i obnavljanju kočne energije.

Automatski dvozonski klima uređaj nudi putnicima na prednjim sedištima toplotnu udobnost prema želji jer ima mogućnost odvojenog podešavanja temperature, a u ponudi je i veliki krovni prozor s električnim upravljanjem koji se otvara u prednjem delu nudi najveće osvetljenje putničkog prostora i panoramski pogled na okolinu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group