FOTO KONKURS „MOJ FIAT I JA“ – PRVA NAGRADA PUNTO CLASSIC

Kompanija Fiat Automobili Srbija nagradiće najbolje fotografije učesnika konkursa s vozilima marke Fiat. Konkurs traje do 15. maja.

Kad nekog volite, slikate se sa njim za uspomenu a u slučaju da je predmet vašeg obožavanja automobil marke Fiat, osim zadovoljstva to je prilika i da učestvujete na foto konkursu na kome možete da osvojite nov automobil i druge vredne nagrade. 

Foto konkurs „Moj Fiat i ja“ omogućava svim učesnicima da istaknu svoj omiljeni model, bilo da je reč o aktuelnoj gami italijanskog proizvođača ili o vozilima koja su se nekada proizvodila pod markom Fiat. Važno je istaći i da na konkursu mogu da učestvuju autori s fotografijama na kojima su automobili marke Zastava, ali samo oni modeli koji su se proizvodili po Fiatovoj licenci – kao što su legendarni „fića“, 1300 ili 128. Yugo, 101 i Florida nisu u konkurenciji, kao ni drugi brendovi grupe Fiat (Lancia, Alfa Romeo, Jeep itd).

Svaki učesnik konkursa može da dostavi najviše tri fotografije sa svojim omiljenim Fiatom. U konkurenciju za vredne nagrade ulaze samo slike na kojima je on sa vozilom a ne neka druga osoba. Takođe, učesnik konkursa ne mora da bude vlasnik automobila na slici ali sve fotografije koje želi da uključi u konkurenciju mora da „aplouduje“ na Facebook stranu kompanije Fiat Automobili Srbija.

Žiri će biti sastavljen od četiri člana – publike, koja će glasati putem Facebook strane kompanije Fiat Automobili Srbija, i tri člana koje određuje kompanija. Najbolji radovi biće izloženi u salonu Fiat centra u Beogradu, za vreme manifestacije Noć muzeja.

Svi detalji vezani za konkurs nalaze se na Facebook strani kompanije Fiat Automobili Srbija (www.facebook.com/fiat.srbija), a takmičenje traje do 15. maja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group