“Quadrifoglio Verde” se vratio

Nova Giulietta i MiTo Quadrifoglio Verde” izdanja su imali svoju svetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi.

Ova dva nedavno redizajnirana modela će i dalje ostavljati trag u svojim tržišnim segmentima savršenom alhemijom suštinskog stila, kompaktnih i moćnih motora, pravim odnosom snage i težine i “čistim Alfa Romeo” tehnološkim karakteristikama, a sve u cilju povećanja zadovoljstva u vožnji. 

Dva nova modela visokih performansi su u sinhronizaciju sa fascinantnim 4C. Alfa Romeo 4C je moderna ikona brenda i predstavlja suštinski sportski duh koji je ugrađen u “Alfa Romeo DNA”: performanse i tehnička izvrsnost za maksimalno uživanje u vožnji u kombinaciji sa stilom od kojeg zastaje dah. 

Istovremeno, dva nova vozila odaju priznanje legendarnoj istoriji “Quadrifoglio Verde”: od 1923. ovaj simbol je bio povezivan sa vrhunskim automobilima koje je proizvodio Alfa Romeo. Quadrifoglio Verde se nije pojavio samo na mnogim automobilima koji su krasili svetske trkačke staze, već i na brojnim specijalnim modelima. 

Prvi Alfa Romeo automobil koji je nosio Quadrifoglio Verde je bio “RL” koga je vozio Ugo Sivoki koji je osvojio prvo mesto u trci Targa Florio 1923. Od tada, svi Alfa trkački automobili su nosili ovaj amblem za sreću, i on je postao znak prepoznavanja u čitavom svetu. Od 1960. ovaj simbol je takođe počeo da se pojavljuje na Alfa Romeo putničkim automobilima. 

“Quadrifoglio Verde” verzije MiTo-a i Giulietta su zauzela mesto u tradiciji najboljih Alfa Romeo automobila, oslanjajući se na nasleđe dinamičke performanse, bez kompromisa po pitanju efikasnosti, poštovanja životne sredine i udobnosti u svakodnevnoj vožnji. Alfa Romeo automobili su uvek bili posvećeni onima koji očekuju odgovor više, koji prevazilazi koncept “korisnog prevoznog sredstva” i postaje istinsko “uzbuđenje”.

FIAT

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group