Citroën C4 Aircross u Ženevi

Citroën se pozdravio sa svojim starim dizajnom i razvojom automobila. Predstavljen je novi model Citroën C4 Aircross.

Ovaj model je svoju premijeru doživeo na sajmu automobila u Ženevi.  C4 Aircross deli platformu sa svojom braćom Peugeot-om 4008 i Mitsubishi-jem ASX, nekima poznatijim kao Outlander Sport. Ovo je potpuno novi model koji je sada moderniji, svežiji i po rečima Citroën-a jedan od najboljih u svojoj klasi.

Citroën C4 Aircross je dug 4.3m, širok 1.8m i visok 1.6m. U zavisnosti od tržišta, na raspolaganju će biti četiri motora uključujući 1.6-litarski benzinski agregat od 115ks, 2.0-litarski benzinski agregat od 150ks (neće biti ponuđen u Evropi), 1.6-litarski dizel od 110ks i 1.8-litarski dizel od 150ks.

C4 Aircross se odlikuje novom maskom hladnjaka i novim branikom koji u sebi ima integrisana LED dnevna svetla. Zadnja svetlosna grupa podseća na model C3, dok je enterijer veoma moderan i urađen u stilu Citroën-a.

Pored osnovne verzije sa 1.6-litarskim benzinskim motorom, ostala tri modela će biti dostupni sa opcionim pogonom na svim točkovima, koji će moći ručno da se isključi i uključi - 2WD, 4WD i LOCK.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group