Na prodaju Cadillac ATS-V 2018 Džoa Bajdena

Opremljen jedinstvenim unutrašnjim dizajnom Kona Brown, ovaj Cadillac će biti prilično popularan komad na aukciji...

Iako je jedna od karakterističnih politika Džoa Bajdena kao predsednika bila podrška električnim vozilima, on je dugogodišnji fan američkih sportskih automobila, a ovaj 2018 Cadillac ATS-V koji je nekada iznajmljivao, dodatno je dokaz tome.

Sada na prodaju na Cars and Bids, ovaj posebni ATS-V ima unikatnu 1-od-1 specifikaciju, zahvaljujući unutrašnjosti u boji Kona Brown, prema posebnom zahtevu čoveka koji je u to vreme bio potpredsednik Bele kuće.

Završen u crnoj boji, automobil je opremljen Luxury and Safety and Security paketima, Magnetic Ride Control suspenzijom, poklopcem motora od karbonskih vlakana, električnim panoramskim krovom, drvenim detaljima, grejanim i električno podesivim prednjim sedištima, Brembo kočionim čeljustima crvene boje i mnogim drugim detaljima.

Ostale karakteristike uključuju set od 18-inčnih točkova CT4-V Blackwing završenih u Tech Bronze — mada su originalni točkovi uključeni u prodaju.

Bivši ATS-V Džoa Bajdena takođe ima Rennick Performance rešetku i zadnji branik, kao i komplet crnih amblema, volan i ručicu menjača presvučene mikrofiberom, kao i zatamnjena stakla, iako je verovatno da su mnoge od tih modifikacija napravljene nakon Bajdenove vožnje automobila. Predsednik je navodno zadržao automobil do marta 2020. godine.

Navodno je automobil pretrpeo manju štetu na prednjem i zadnjem braniku, što je rezultiralo doterivanjem prednjeg branika i postavljanjem novog zadnjeg branika.

Uprkos manjim modifikacijama, ovaj Cadillac ostaje atraktivan primer impozantne sportske limuzine. Njegov 3.6-litarski twin-turbocharged V6 motor proizvodi 464 ks (346 kW / 470 PS) i 603 Nm obrtnog momenta, koji se prenose na zadnje točkove.

Ovaj ATS-V takođe ima odlično poreklo kao jedinstveno vozilo koje je nekada pripadalo predsedniku i ima samo 25.588 km na odometru, od kojih je 5.954 km dodato od kada ga je prodao prodavac, Delaware Cadillac.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group