3 / Axela Hatchback 

Bez obzira da li gledate u sedan verziju sa 4-vrata ili sport sa 5-vrata, ovo je dinamičan auto. Originalne i napredne funkcije obiluju u ovom sportskom vozačkom okruženju, istovremeno pruzajući automobilu i performanse koje su optimizovane za komfor, potrošnju goriva i sigurnost.

Atletski spoljašnji izgled nove Mazde3 pruža savršen vizuelni dodatak uglađenoj Mazda3 unutrašnjosti. Novo-stilizovani prednji branici i maska hladnjaka karakterišu aerodinamičke sposobnosti Mazde3, dok originalni aluminijumski točkovi bez napora kombinuju sofisticiranost i efikasnost.

Instrumenti i informacioni displeji su optimizovani za laku upotrebu, kao i vrhunskim performansama. Čak su i sedišta dobila teksturalni i vizuelni preobražaj, kombinujući stil opuštenosti i komfora.

Snažan, izuzetno-efikasan motor radi u savršenoj harmoniji sa aerodinamičkim dizajnom, robustnom, novo definisanom šasijom, poboljšanom suspenzijom i upravljačkim sistemom.

Nova Mazda3 kombinuje izvanredne ekološke i sigurnosne performanse sa atletskim, funkcionalnim dizajnom pružajući najdinamičnije vozačko iskustvo u svojoj klasi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group