Mladi vozač izgubio kontrolu i razvalio čoveku garažu X6 M modelom

Jedan osamnaestogodišnji prodavac polovnjaka ostao je posramljen nakon što je slupao BMW X6 M iz 2012. godine tokom test vožnje sa dvoje potencijalnih kupaca...

Prodavac, Vladislav Vitjik, vozio je potentni SUV ulicama čikaškog predgrađa Elmhursta, ali je iznenada izgubio kontrolu nad svojim vozilom. Iako nije potpuno jasno kako je ovaj mladi vozač uspeo da slupa nemačku mašinu, očigledno je potpuno da je on proleteo kroz jedno dvorište pre nego što se zakucao čoveku u garažu.

„Sedeo sam u kancelariji i radio, kada se začuo strahovih udar zbog kog je potpuno uništen jedan deo moje garaže“, izjavio je vlasnik, Erik Bovrgrin, za CBS News nakon udesa. „Stoga, mislim da je neko izgubio kontrolu nad svojim automobilom i proleteo pored naše kuće, na svega nekoliko metara od mene“.

Snimak koji je nastao nakon incidenta predstavlja nam značajna oštećenja na imanju ovog čoveka, jer automobil se nije samo zakucao u ugao garaže, već je takođe srušio i ogradu. BMW X6 M je uništen u sudaru, izgubivši točkove i gumu, zajedno sa vetrobranskim staklom koje je smrskano, baš kao i njegov prednji deo.

Policija je odmah uhapsila mladog Vitjika i optužila ga za nesmotrenu vožnju, nepoštovanje uređaja za kontrolu saobraćaja, nepravilno korišćenje trake i prebrze vožnje u odnosu na uslove. Vitjik i vlasnik kuće nisu povređeni, ali su putnici iz X6 M modela prebačeni u lokalnu bolnicu kako bi bili tretirani zbog lakših povreda.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group