Ludačka jurnjava poljske policije za modelom ukradenim u Nemačkoj

Tridesetšestogodišnji muškarac uhapšen je nakon što nije uspeo da umakne policiji u ukradenom BMW X6 modelu, u blizini poljskog grada Vshova...

Duga jurnjava automobilima startovala je nakon što je prijava o ukradenom X6 modelu stigla iz Nemačke, sa policijom Vskova koja je primetila automobil sa stranim tablicama i prepoznala čudno ponašanje kod vozača. Policajci su brzo uključili svoje rotacije i sirene, ali umesto da se zaustavi, ovaj čovek je odlučio da pokuša da im pobegne.

Snimak sa kontrolne table patrolnog vozila predstavlja nam X6 koji jurca centrom ovog malog grada, prelazi u suprotnu traku puta i u jednom momentu, zaobilazi dva velika kamiona vozeći ka nadolazećem saobraćaju. Nekoliko momenata kasnije, tridesetšestogodišnji čovek zakucao se u zadnji deo Nissan X-Trail modela, poslavši ga u zid i obrnuvši ga na stranu.

BMW se posle nekog vremena zaustavio, dok je njegov vozač pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je ipak veoma brzo savladan i uhapšen. Testovi na narkotike izvedeni u policijskoj stanici detektovali su prisustvo intoksikacije, ali nije tačno naznačeno o kom se narkotiku radi.

Fotografije koje je poljska policija podelila putem mreže, donose uvid u ekstenzivnu štetu koju je pretrpeo X-Trail automobil, kako na prednjem delu i bočnim stranicama, tako i na zadnjoj strani, dok je potpuno evidentno da je ovaj model sada dobar jedino za presu. Prednji deo X6 modela potpuno je uništen, ali na svu sreću vozač X-Trail modela nije povređen prilikom ovog žestokog sudara, kao ni lopov, koji je takođe izbegao teže povrede.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group