Lopov gađao policijsku patrolu akumulatorskom bušilicom

Dramatični snimak sa kamere na kontrolnoj tabli iz Velike Britanije, uhvatio je momenat kada banda kradljivaca napada policijsko vozilo usred potere...

Incident se dogodio u Mančesteru usred bela dana, dok je kamera postavljena na kontrolnoj tabli policijskog patrolnog vozila, koje je bilo u poteri za lopovima, uhvatila vozača srebrnog VW Jetta modela, koji je naglo zakočio prilikom prilaska jednoj raskrsnici.

Maskirani čovek iskočio je sa zadnjeg sedišta Jetta modela i zaleteo se sa akumulutarskom bušilicom u ruci, zakucavši je u šoferšajbnu policijskog modela. Istovremeno, vozač VW automobila ubacio je svoj model u rikverc i zakucao ga u prednji deo patrolnog vozila. Tokom ovoga, maskirani muškarac udaren je zadnjim vratima Jetta modela i oboren na zemlju. On je brzo uskočio u nazad u automobil, dok je njegov vozač stisao gas u pokušaju da umakne policiji uskim putem stambenog naselja.

Prema izjavi mančesterske policije, članovi bande koja se nalazila u ovom Jetta modelu povezani su sa nizom krađa katalizatora sa vozila širom grada. The Daily Mail istakao je da su lopovi uspeli da pobegnu policiji, koja je nakon toga zahtevala od građana da ih pozovu ukoliko imaju nešto više informacija o osumnjičenima i njihovoj lokaciji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group