Dva legendarna ulično legalna reli modela odlaze na aukciju

Par zadivljujućih Subaru Impreza WRX STI Type R modela trenutno se nalazi na listi aukcijske kuće Collecting Cars...

Prvi automobil predstavlja jedinicu iz 1999. godine i trenutno se nalazi u Hong Kongu. On je finiširan u Aspen White boji, poseduje sedamnaestoinčne STI ojačane monoblok Rays točkove i modifikovan je Cusco vešanjem, GRB STI kočnicama, Recaro prednjim sedištima, GDB upravljačem i Defi bust meračima.

Lista ističe da je ova mašina vožena 98.000 kilometara i da je oslobođena bilo kakvih oštećenja, osim sitnih ogrebotina na pojedinim delovima karoserije. Slična stvar je i sa putničkom kabinom, gde Recaro sedišta takođe odaju veoma malo znakova habanja.

Druga mašina predstavlja Imreza WRX STI Type R iz 1997. godine i nalazi se u Australiji. Ovaj primerak ofarban je World Rally Blue nijansom i postavljen je na osamnaestoinčne Revolution Millenium točkove. Ovaj automobil poseduje aftermarket amortizere i cat-back izduvni sistem. Brojne modifikacije moguće je videti i u enterijeru ptuničke kabine ovog modela, uključujući i turbo tajmer, satove kompanije Greddy, Greddy ručni kontroler i informativno-zabavnu jedinicu marke Kenwood.

Plavi Impreza WRX STI Type R trenutno poseduje 113.500 pređenih kilometara na odometru i opremljen je novim kvačilom pre manje od 1.000 kilometara, dok je kaiš menjan pre nekoliko hiljada kilometara takođe.

Oba modela poseduju isti dvolitarski turbo bokser motor, koji stvara veoma lepih 276 ks i svu snagu šalje na sve točkove putem petostepenog manualnog menjača kratkog stepena prenosa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group