Leon

Leon je vozilo koje pobuđuje požudu. Njegova glavna obeležja - dizajn i sportski karakter – prilagođena su najnovijim trendovima a opremljen je i inovativnim tehničkim dostignućima. To model Leon katapultira na jedan potpuno novi nivo efikasnosti. Novi Leon sa Common-Rail dizel motorom je prema najnovijem nivou tehnike pravi genijalac: ciljano optimizovano ubrizgavanje rezultira ogromnim povećanjem snage - tačnije, ostvaruje 170 KS – i veću efikasnost, a da ne pominjemo smanjenu potrošnju goriva i drastično smanjenu emisiju CO2.

Odvojite malo vremena kako biste uživali u novim atributima sportske spoljašnjosti modela Leon. Prednji odbojnik, farovi i rešetka hladnjaka su dobili nov oblik kako bi vozilo izgledalo još upadljivije i dinamičnije. I spoljni retrovizori su dobili nov izgled, dok je zadnji deo opremljen odbojnikom integrisanim u karoseriju, novim poklopcem prtljažnika, novom svetlosnom grupom i širim zadnjim vetrobranskim staklom.

Novi Leon je opremljen sa još većim brojem bezbednosnih detalja, kao što su npr. opcioni bi-ksenonski farovi sa AFS svetlom, serijska svetla za maglu i zakretno svetlo za skretanje. Još veću sigurnost putnicima na zadnjim sedištima nude i opcioni bočni vazdušni jastuci. Osim toga, ESP (elektronska kontrola stabilnosti, serijska od linije opreme Style) kontroliše informacije koje dospevaju od upravljača, točkova, kočnica i pedale za gas i preduzima, ukoliko je to potrebno, prilagođavanja kako bi vozilo savršeno ostalo u svojoj voznoj traci.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group