Seat Arona dobija digitalni kokpit radi prijatnijeg iskustva tokom vožnje

Više slika

Više slika

Nakon modela Leon i Ateca, Arona predstavlja poslednji koji dobija prednosti tehnologije digitalnog kokpita...

Ovaj sistem koristi 10,25 inča veliki interaktivni i prilagodljivi displej, koji pokazuje sve, od klasičnih informacija koje možete pronaći na analognim satovima, do navigacije i mape u punim bojama, mada je poslednjepomenuta karakteristika dostupna kao opcija.

Seat tvrdi da "Digital Cockpit" omogućuje tri glavna informaciona displeja, nazvana Classic, Digital i Dynamic View. Prvi pokazuje klasične brojke instrument analognih satova, sa dodatnim podacima koji se prikazuju između njih, nalik navigaciji, muzici, telefonu, informacijama o asistencijama i podacima o vožnji.

Digitalni segment, sa druge strane, omogućuje pronalaženje parkinga, garaža i olakšano praćenje instrukcija, uvećavajući gustinu piksela i pokazujući detaljno mapiran pravac. Ovaj deo takođe poseduje mogućnosti zumiranja i omogućuje pristup pomenutom informativnom meniju takođe.

Konačno, Dynamic deo ovog sistema, omogućuje pogled na pravac iz krivine u krivinu i pruža vozačima pristup statusu vozila, kao i mogućnosti asistencija kao što su održavanje trake, detekcija mrtvog ugla i upozorenje na saobraćaj sa prednje strane. Sva tri glavna displeja informativnozabavnog sistema mogu biti omogućena putem View dugmeta na upravljaču, dok takođe, obezbeđuju i ograničene mogućnosti prilagođavanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group