2019. Seat Tarraco donosi nove mogućnosti i karakteristike

Više slika

Više slika

Kada je kompanija Seat prvi put svetu predstavila svoj potpuno novi model Tarroco, prošlog meseca, imali smo priliku da naiđemo na svega osam fotografija modela...

Samo jedna od ovih fotografija prikazivala je enterijer automobila, dok je ostatak doneo uvid u svega jednu boju, nazvanu "Dark Camouflage". Povodom svega, biće vam veoma drago kada saznate da je nedavno, ova kompanija predstavila punu galeriju i omogućila nam daleko bolji uvid u njenu Tarroco liniju.

Za početak, vredi napomenuti da nam nova galerija pruža uvid izgled sedmosed terenca u ostalim bojama, kao što su Atlantic Blue, Indium Grey, i Oryx White. Ne znamo za vas, ali novi i najveći terenac kompanije Seat, u našim očima, izgleda fantastično u metalik plavoj boji karoserije. Najinteresantnije od svega jeste to što, na svim fotografijama objavljenim do sada, Tarraco poseduje identičan komplet dvadesetoinčnih aluminijumskih felni.

Pored nijansi pomenutih nešto ranije, model Tarraco takođe će biti dostupan za poručivanje u ostalim poznatim bojama iz palete Volkswagen grupacije, uključujući Reflex Silver, Titanium Beige, Deep Black, i Urano Grey. Galerija nam takođe omogućuje uvid u enterijer opcione sedmosed konfiguracije opremljenim panoramskim krovom. Dok prvi i drugi red sedišta deluju kao da nude veliku količinu prosotra, treći ne deluje dovoljno komforno za odrasle ljude.

Međutim, ovo ne predstavlja nikakvo iznenađenje, jer je ovaj model španskog brenda sličan VW Tiguan Allspace i Skoda Kodiaq linijama, koji ne nude prostran kapacitet u trećem redu. Seat nije objavio sve praktične specifikacije, ali gepek deluje prilično veliko, čak i treći red može biti oboren i dodatno omogućiti prtljažnog kapaciteta. Predprodajni proces Tarraco modela počeće u decembru, sa punim prodajnim kapacitetom zakazanim za 2019. godinu. Terenac će biti dostupan u dva finiša, Style i Xcellence.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group