Exeo

Sa novim modelom Seat Exeo kompanija se odvažila da proširi njene granice i načini još jedan korak u novom pravcu: spojila je izražajni karakter marke Seat sa vrhunskim kvalitetom, najnaprednijom tehnikom, izuzetnom dinamikom i suptilnim sportskim duhom. Rezultat je izuzetno istančano vozilo.

Novi Seat Exeo je potvrda vrhunskog kvaliteta, dizajna i snage. Zrela mešavina probranih materijala, najnovije tehnike i najelegantnijeg dizajna u kombinaciji sa našom doslovnom dinamikom i snagom pretvorili su model Exeo u savršeno vozilo.

Na ovo vozilo možete se osloniti u svakom trenutku. Takođe važno je i snažno srce koje u njemu kuca i koje daje snagu za vaša putovanja.Kod benzinskih motora postoje dve verzije, 1.8 T 160 KS i 2.0 TSI 211. Motor TSI sa 211 KS i direktnim ubrizgavanjem i turbo punjačem od 0 do 100 km/h ubrzava za svega 7,1 sekundu i postiže maksimalnu brzinu od 244 km/h.Sva tri dizel agregata su 2.0 TDI  sa najnovijom Common Rail tehnikom, sa filterom dizel čestica koji eliminiše čestice čađi (D-PF). Zahvaljujući Common-Rail tehnici ovi motori rade izuzetno tiho, mirno, a takođe su i efikasniji. Najnovija generacija direktnog ubrizgavanja sa turbo punjačem odlikuje izuzetnim vrednostima ubrzanja i obrtnim momentom. Svih pet agregata ispunjavaju EU 5 normu o izduvnim gasovima.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group