Exeo ST

Ono što je kompanija Seat napravila sa modelom Exeo ST: ponudila je vozilo koje sa besprekornom suverenošću zadovoljava potrebe aktivnog stila života i svakodnevnih ciljeva. Ovaj elegantan kombi objedinjuje istaknut duh SEAT-a i prvoklasan kvalitet, najsavremeniju tehniku, izuzetnu dinamiku, suptilan sportski duh i brižljivo osmišljenu ponudu prostora kako bi stvorio inteligentnu ravnotežu između posla i slobodnog vremena u izuzetnom vozilu.

U modelu Exeo ST radi se pre svega o tome da se ponudi prostor koji Vam je potreban, kako biste posao i slobodno vreme prilagodili prema svojim potrebama. Odnos staklenih površina i karoserije ovom vozilu daje prepoznatljivu urbanu notu, koju možda dodatno želite da naglasite zatamnjenim staklima i elegantnim, dodatnim aluminijumskim naplacima veličine 16, 17, odnosno 18 cola.


Kombinacija spoljne i unutrašnje boje, kao i izbor otmenih materijala odgovaraju imidžu nove lige u koju je kompanija zakoračila dizajnom ovog vozila.

Još nekoliko vrlo dobrih razloga zašto je potrebno da se odlučite za Exeo ST: ESP (elektronska kontrola stabilnosti) nadzire informacije koje dolaze od upravljača, pneumatika, kočnica i papučice gasa i vrši prilagođavanje ukoliko je potrebno. Njegov ABS (sistem protiv blokade točkova pri kočenju) sprečava proklizavanje ili prebrzo okretanje kotača. A podrška pri kočenju (EBA prepoznaje opasne situacije i reaguje, tako da u deliću sekunde primenjuje maksimalnu silu kočenja. Ukupan sigurnosni paket u svim verzijama deo je standardne opreme.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group