Altea

Život je sve drugo samo nije predvidljiv. Nova Altea nudi Vam mnoge pogodnosti u samo jednom automobilu. Ako Vam je iz bilo kog razloga uvek potrebno više prostora, dobro je znati da Vam u novom modelu Altea na raspolaganju stoji ogromna količina istog. Rezultat redizajna novog modela Altea jasno je vidljiv. Nisu samo odbojnici i rešetka hladnjaka dobili novi izgled, već i novi spoljni retrovizori, novo, šire vetrobransko staklo, kao i nova zadnja svetla privlače poglede.

Njen, iznad svega sportski elan dodatno je pojačan, kao što je npr. inovativnim 7-stepenim DSG menjačem (na raspolaganju u kombinaciji sa TSI motorom zapremine 1.8 l i 160 KS). Sa novim modelom Altea imate mogućnost da uđete u svet Commom-Rail dizel tehnologije.

Motor 1.8 TSI sa 160 KS opremljen je 6-stepenim manuelnim menjačem, dok je motor 1.6 TDI CR sa 105 KS na raspolaganju i sa inovativnim 7-stepenim DSG menjačem koji Vam, zahvaljujući polugicama iza upravljača, u deliću sekunde omogućava promenu stepena prenosa. 6-stepeni direktni menjač (DSG) na raspolaganju je i u kombinaciji sa 2.0 TDI-PD dizel motorom od 140 KS i kao kod svih dizel motora, serijski je opremljen filterom dizel čestica.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group