Aveo/Kalos 5 Vrata

Kada govorimo o gradskim automobilima sa 5 vrata, teško je ignorisati novi Aveo: uglađen izgled, sportsko upravljanje, važne bezbednosne karakteristike, ekonomičnost u potrošnji goriva i raznovrsnost. Novi Aveo odiše zabavom i duhom. Uglađen, samouveren stil spolja i iznutra, zanimljiva instrument tabla inspirisana motorciklima, ledeno plavo pozadinsko osvetljenje i veoma važan aux-in za Vaš MP3 plejer. Sve ovo, plus činjenica da petoro ljudi može udobno da se smesti.

Farovi inspirisani motorima su sjajan primer, smešteni su u dvostrukim cevima sa ležištima visokog sjaja i hromiranim okvirima. Izraženi lukovi točkova dodatno doprinose postojećem samopouzdanom stavu, a na zadnjem delu zadnja svetla Avea unose malo šika u njegovo uglađeno, aerodinamički prefinjeno držanje.

Živahno upravljanje i ekonomičnost u potrošnju goriva obično ne idu zajedno, ali to nije slučaj sa Aveo hečbekom. Ustvari, postizanje ravnoteže između uživanja u vožnji i uticaja koji automobil ima na okolinu je bio osnovni princip kojim se dizajn linije motora modela Aveo vodio.

Četiri benzinska motora su napravljena sa inovativnim karakteristikama kako bi doprineli performansama i efikasnosti pri impresivnoj potrošnji od samo 5,1 l/100 km i emisiji od 119 g/km kod 1,2-litarske verzije sa 70 KS. 1,3-litarski dizel motor je takođe u ponudi, u kombinaciji sa start/stop tehnologijom.

 

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group