Nova Korveta pobedila Nurburgring

Više slika

Više slika

Novi C8 model obišao je poznatu nemačku stazu za 7 minuta i 29 sekundi...

Ševrolet je ove nedelje objavio prvi promotivni video klip nove Korvete i zvanično objavio da ovaj auto ulazi u produkciju, što znači da ćemo uskoro dobiti i prve podajne modele. Kako vi pokazali kupcima na šta je sve ovaj auto spreman, Ševrolet kompanija izvezla je Korvetu na Nurburgring, koji je pobeđen za vrlo impresivno vreme.

Nova Korveta C8 nudi zaista impresivne performanse. Ispod haube nalazi se moćni 6.2 litraski V8 motor koji proizvodi snagu od 495 KS i obrtni momenat od 640 Nm. Korveta je bila brža od Mercedes SLS AMG GT i Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio modela, dok je za nijansu bila sporija od Camaro ZL1, McLaren MP4-12C and Ferrari 458 Italia.

Međutim, kada uzmete u obzir da ovaj auotmobil košta $59,995, onda shvatate da po vrlo povoljnoj ceni možete dobiti auto koji se može utrkivati sa najbržim superauotmobilima, koji koštaju nekoliko stotina hiljada dolara.

Pogledajte galeriju ako vas zanima kako će nova Korveta izgledati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group