Tjuning projekat Liberty Walk kuće klasičnog Ferrari Testarossa modela

Tjuning kuća Liberty Walk poznata je po tjuniranju modernih egzotika i njihovom činjenju još upadljivijim, ali kako se ispostavilo, ovaj brend ume isto to da učini i sa klasicima, od kojih se jedan nedavno našao u prodaji...

Ono što vidite u našoj galeriji predstavlja Ferrari Testarossa model, ali ni nalik bilo kom koji smo do sada videli. Igranje sa automobilom ikoničnim kao što je Testarossa definitivno će predstavljati trn u oku brojnih obožavalaca četvorotočkaša, ali nikako ne možemo poreći da finalni proizvod izgleda veoma odvažno i jako dobro tjunirano.

Ovaj Testarossa model listovan je na prodaju putem Goo Net aukcijskog sajta iz Japana i vožen je svega 13.000 kilometara od kada je napustio fabriku italijanskog proizvođača. Iako lista ne otkriva kada se Liberty Walk dočepao ovog klasičnog superautomobila, potpuno je jasno da ni jedna stvar na eksterijeru nije ostala nepromenjena, sa specijalnom širokom opremom za karoseriju koja ga sada krasi.

Kao što je već poznato sa opremom za karoseriju kao što je ova, ona uključuje velike zadnje i prednje rubove točkova, koji u slučaju ovog modela nisu ofarbani kako bi se uklapali sa crvenom bojom ostatka eksterijera i umesto toga, ostali su sa crnim finišima. Ovi novi rubovi ne predstavljaju jedine promene na ovom Ferrari automobilu jer on takođe poseduje i produženi prednji branik, široke bočne pragove i postavljen je dosta niže zahvaljujući sistemu vazdušnog vešanja.

Kompanija Liberty Walk takođe je kreirala i specijalni zadnji difuzor za ovaj model, dok su za kompletiranje svih modifikacija zaduženi HID farovi, Tubi izduvni sistem i komplet deep-dish metalik crnih točkova.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group