Tjuner G-Power pretvara nove M3 modele u rasne superautomobile

Za sve koji nisu zadovoljni performansama koje poslednja generacija BMW M3 automobila nudi iz fabrike, eksperti kompanije G-Power predstavljaju lični paket poboljšanja za ovaj sportski sedan...

Nazvan G3M Bi-Turbo, novi paket trolitarskom šestocilindrašu duplog turbo-punjača donosi novi softverski tjuning. Ovo znači da umesto 503 ks i 650 Nm obrtnog momenta, kao što je slučaj u standardnom M3 Competition modelu, ova mašina sada razvija 720 ks i 850 Nm obrtnog momenta i odlazi na teritoriju modernih superautomobila.

Ovo nije samo veliko poboljšanje u odnosu na standardni model, već takođe pruža G3M Bi-Turbo agregatu daleko više snage u poređenju sa neverovatnim BMW M5 CS izdanjem. Za sve one koji smatraju da je ovo ipak previše, tjuner G-Power nudi G80 M3 paket sa varijantama od 670 ks i 620 ks, koje poseduju unikatni čip tjuning.

Komplementirajući poboljšanjima performansi, tu su i brojne vizuelne promene. One startuju sa dva dostupna kompleta točkova, od kojih je prvi nazvan Hurricane RR i kupcima donosi ojačane točkove od 20×9 napred i 21×10.5 pozadi, ispraćene sa gumama koje mere 285/30 napred, odnosno 295/25 pozadi. Drugi set točkova nazvan je Hurricane RS i dolazi sa istim veličinama i gumama.

G-Power je takođe razvio i paket opreme za karoseriju od ugljeničnih vlakana, koja dodaje prominentniji spliter prednjim branicima, pragove od istog materijala, dok su novi segmenti od karbona takođe dostupni oko prednjih vazdušnih zavesa. Fiksno repno krilo takođe je u ponudi, dok svi novi delovi, uključujući i dve nove haube, kreirani od ugljeničnih vlakana mogu biti finiširani standardnim tkanjem ili ojačanim ugljeničnim vlaknima za one koji žele da se istaknu na najbolji način.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group