SUV histerija definitivno ne može otići dalje od ovoga

Više slika

Više slika

Kompanija Mansory upravo je završila svoj projekat koji je bez preterivanja najluđi Lamborghini Urus ikada kreiran, potpuno preteran i prenaglašen i savršeno bi se slagao sa nekim ko želi da se istakne kao trn u oku...

Za početak, ovaj Urus je opremljen Ventus opremom za karoseriju kompanije Mansory, koju smo do sada već imali priliku da vidimo na brojnim modelima ove linije, ali nikada u ovoj formi, koja odmah privlači pogled zahvaljujući agresivnoj prednjoj i zadnjoj strani, kao i brojnim drugim promenama koje su kreirane.

Na prednjoj strani nova oprema tjunera uključuje branik koji vam se doslovno unosi u facu sa velikim spliterom i još dramatičnijim linijama i uglovima u poređenju sa standardnim Urus modelom. Nasory je takođe opremio ovaj super SUV sa unikatnom haubom i potpuno novim prednjim krilima sa aerodinamičkim lamelama. Promene na karosreiji nastavljaju se na bočnim delovima sa dosta isturenijim rubovima i pragovima.

Dok je prednji deo ovog SUV modela više nego odvažan, zadnji deo je verovatno još neverovatniji. Ovde se nalazi mali spojler koji se proteže sa krova i stiže u pratnji male lajsne na gepeku. Tjuner je ztim dizajnirao novi uklapajući branik i paket difizora. Tri izduvne grane nalaze se na zadnjoj strani u sličnoj konfiguraciji kao kod ograničene verzije Apollo Intensa Emozione modela.

Za kraj, ovaj Urus je finiširan nijansom zlatne boje koju je Mansory nazvao Bronzo Zenas. Svaki komad karoserije obeležen je ovom upečatljivom mat bojom, uključujući i turbofan točkove inspirisane relijem. Kao i svaki drugi projekat ovog tjunera, ovaj SUV takođe uključuje ista motorna poboljšanja, što znači da se ispod haube nalazi četvorolitarski V8 agregat duplog turbo punjenja, dobar za 900 ks i 1.100 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group