Suludo tjunirani Dodge Magnum slavnog dizajnera automobilske industrije

Pokojni američki dizajner, Džordž Baris, bio je poznat po originalnom televizijskom Betmobilu i neverovatno istaknutim specijalno kreiranim modelima, od kojih je ovaj 2005 Dodge Magnum možda i najpoznatiji...

Ovaj neobično tjunirani model poseduje ekstremnu boju karoserije, brutalnu prednju masku, šiber i gotovo sve ostalo. Istovremeno, ovaj Magnum bi mogao poslužiti kao prava definicija fraze „samo šminka, ništa performanse“.

Ovo je zbog toga što se ispod haube ovog blještavog četvorotočkaša nalazi identičan V6 motor sa 250 ks, sa kojim je stigao 2005. godine, mada listing Motoexotica ističe da je dobio novi izduvni sistem. Ipak, kao prednost definitivno moramo naglasiti pristojne usisnike vazduha, uprkos potpunom nedostatku bilo kakve toplotne zaštite.

Dodatno, sistem nalik onom na modelima kompanije Lamborghini, omogućuje svim vratima da se otvaraju nagore. Sam automobil postavljen je na vešanju koje vazdušno može biti podignuto na sve četiri strane i ogromne specijalne točkove. Kombinacija žute i srebrne boje karoserije se na izvanredno dobar način uklapa sa automobilom kao što je ovaj, dok je tu i specijalno prilagođeni dizajn rebrastih štopaljki. Prednja maska je takođe specijalno prilagođena i poseduje svetle hromirane finiše i specifičan V dizajn.

Unutar automobila ništa nije ptererano agresivno, sa zlatno/crnim sedištima od prevrnute kože koja ostavljaju najupečatljiviji utisak, sa svetlo žutim akcentima na tapacirunzima vrata. Pored ovoga, gotovo sve ostalo je ostalo u fabričkom izdanju, uključujući kontrolnu tablu, centralnu konzolu i merače.

Sam automobil je korišćen u televizijskoj emisiji o kolekciji ovog dizajnera, gde se pojavio i poznati glumac Džo Mentenja, nakon čega je korišćen na snimanju spota muzičke grupe  The Black Eyed Peas, tako da je zapravo prilično slavan.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group