Specijalno modifikovani Porsche Cayenne modeli spremni za terenske uslove

Više slika

Više slika

Par ekstenzivno modifikovanih Porsche Cayenne modela sprema se da promeni vlasnika putem Bring a Trailer kuće, a oba ova modela biće savršena za svakoga ko je dovoljno hrabar da ovim moćnim nemačkim SUV modelom krene u ozbiljnu terensku avanturu...

Prvi model od dva formiran je na bazi Cayenne GTS automobila iz 2009. godine, automatski se ističući od svih ostalih svojih rođaka koje možemo videti na drumovima zahvaljujući njegovoj Martini trkačkoj liveriji, smeštenoj iznad originalne Crystal Silver Metallic nijanse karoserije. Komplementirajući spoljašnjosti inspirisanoj motosportom, stižu brojne modifikacije izvršene na automobilu fokusirane isključivo terenskim uslovima.

SUV sada stoji na osamnaestoinčnim točkovima u OZ Racing stilu, umotanim u 265/65 Toyo Open Country A/T gume. Fabrički sistem vešanja dodatno je podignut i sada su mu dodati blatobrani, cevasti prednji branik, pomoćna svetla, prednje zaštitne oplate, krovni prtljažnik sa obiljem opreme, zajedno sa rezervnim točkom i gumom.

Dok je eksterijer ovog modela opremljen brojnim aftermarket delovima, enterijer je gotovo u potpunosti ostao nepromenjen, sa crnom kožom na sedištima i kontrolnoj tabli. Pošto je ovde reč o Porsche Cayenne GTS modelu, ispod haube se nalazi V8 mašina zapremine 4,8 litara, dobra za 405 ks i 502 Nm obrtnog momenta, koja ispod kaiša sada ima oko 194.000 kilometara.

Drugi modifikovani Cayenne model ponuđen putem kuće Bring a Trailer predstavlja Cayenne S iz 2008. godine i poseduje Eurowise 3-inch opremu za podizanje sa Blistein amortizerima, branike visokog odstojanja, osamnaestoinčne Sparco Terra točkove i Flaken gume od 32 inča. Druge promene na ovom modelu uključuju krovni prtljažnik i ljuljajući nosač rezervnog točka. Kako bi osigurali da ovaj SUV može da izađe na kraj sa najsurovijim terenima, tjuneri su dodali osamnaestoinčne Sparco točkove, opremljene 275/65 Falken Wildpeak A/T3W gumama.

Enterijer ovog automobila takođe je obložen kožom, ali za razliku od prvog Cayene modela, ona je u Sand Beige finišu, ipak, ono što je još interesantnije od toga jeste to što je ovaj Cayenne S listovan sa istom pređenom kilometražom kao i njegov rođak.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group