Slavni japanski tjuner predstavlja svoj paket opreme za Corolla GR modele

Više slika

Više slika

Nakon što je Tom’s Racing prošlog februara predstavio brutalne aerodinamičke dodatke za Toyota GR Corolla model, ovaj tjuner i trkački tim zvanično je izašao sa svojom kreacijom na SEMA Show događaju u Las Vegasu, nakon čega je bio izložen na Japan Mobility Show sajmu automobila u Tokiju do 5.novembra...

Većina se može složiti da je GR Corolla prilično privlačan i impozantan kompakt kada je u pitanju dizajn, posebno u Circuit i Morizo izdanjima. Poboljšanja kompanije Tom’s Racing učinila su ovaj japanski model još intrigantnijim, što je najočiglednije na prednjem delu, gde je originalna maska hladnjaka odbačena radi novog pravougaonog izdanja, koje deluje pomalo čudno, čineći ostatak paketa za karoseriju dosta prijatnijim za oko.

Tom’s Racing je takođe radikalno redizajnirao prednji branik GR Corolla modela, uključivši u njega dva velika aerodinamična zakrilca sa svake strane. Ovaj tjuner razvio je i nove metalik crne splitere za ovaj kompakt, sa modifikacijama koje se nastavljaju duž obe strane automobila, gde se na prednjim krilima nalaze redizajnirani crni otvori za vazduh i novi pragovi tik iza njih. Komplet specijalno kreiranih točkova sa petokrakim felnama zadužen je za vezivanje kompletnog izgleda, zajedno sa rebrendiranim kočionim kleštima u crvenoj boji.

Obilje promena stiže i na zadnjoj strani ovog Toyota modela, gde je za početak, kompanija Tom’s Racing kreirala odvažno novo krilo, koje poseduje svoje lične splitere na oba kraja. Skriven ispod ovog krila, nalazi se drugi spojler, koji se proteže od sa vrha zadnjeg vetrobranskog stakla. Za kompletiranje izgleda zaduženi su krajnje upadljiv difuzor i novi izduvni sistem, razvijeni od strane popularnog tjuenra lično.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group