Savršeno restaurirani klasik britanskog velikana

Više slika

Više slika

Britanska kompanija imena E-Type UK predstavlja neverovatnu restauraciju E-Type Series modela sa moćnim V12 motorom...

Predstavljen pod E-Type UK oznakom Unleashed podbrenda, V12 ovog E-Type modela baziran je na 5,3 litara velikoj jedinici koja je redizajnirana i povećana na 6,1 litar zapremine. Ova mašina poseduje unikatnu brizgaljku goriva, sportski izduv obložen keramičkim slojem, petostepeni manualni menjač i ultralagani fiksni zamajac. V12 jedinica stvara četristo konjskih snaga, a dodati su joj hladnjak većeg protoka, veći hladnjak ulja i ventilatori.

Kada klasičnom modelu dodate moćni novi motor, takođe je potrebno da osigurate bolje kočione mogućnosti, koje mogu odgovoriti ubrzanju koje razvija. Kao takav, Unleashed E-Type model poseduje kočiona klešta sa četvoroklipnim čeljustima i upletenim linijama diskova. Dodatno, predivni automobil dolazi sa prilagodljivim amortizerima, PU vešanjem i modernizovanim anti-rol šipkama.

Brend E-Type UK takođe je kreirao i brojne vizuelne promene na ovom ikoničnom britanskom modelu, uključujući i ubacivanje novih hromiranih branika napred i pozadi, ali i dosta prominentnije prednje maske. Međutim, najočiglednija promena zasniva se na ubacivanju modernih LED farova, koji poseduju dramatičan uticaj na celokupan izgled automobila.

Ekstenzivno radno vreme uloženo je i u enterijeru putničke kabine, gde sada, na primer, možemo videti potpuno presvučena braon kožna sedišta, panele vrata i centralnu konzolu. U međuvremenu, nova kontrolna tabla finiširana je luksuznom crnom kožom, zlatnih kontrastnih šavova. Unutra je moguće pronaći i grejače u sedištima, LED osvetljenje, start na dugme i audio sistem sa Bluetooth konekcijom. Svi koji poruče ovaj restaurirani i modernizovani E-Type model britanske kompanije, mogu specifikovati njegov enterijer kako god da požele.

Kompanija E-Type UK izjavila je da svaka jedinica za izgradnju zahteva oko četiri hiljade radnih sati, tako da sa tim na umu, možemo opravdati cenu svakog primerka od 325.000 funti, ne uključujući troškove donorskog modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group