Savršeni Ferrari Ferrari F12 Berlinetta studija Carlex Design

Više slika

Više slika

Ferrari F12 Berlinetta predstavlja centralnu tačku bilo gde da se pojavi, u bilo kojoj boji karoserije...

Ova produžavana linija superautomobila može veoma lako da oduzme dah, posebno kada čujete njegov zvuk motora. Ali, ovoga puta moramo se fokusirati na njegovu sportsku kabinu, zato što je deset puta bolja, zahvaljujući izuzetnom kvalitetu kože i predivnoj temi boja koje idu ruku pod ruku sa veoma upadljivim žutim eksterijerom i još više delova od ugljeničnih vlakana.

Brilijantni tjuneri automobila iz kuće Carlex Design provozali su gradom ovaj F12, učinivši sve samo da ne naprave diskretno vozilo, međutim, ko bi normalan kupio Ferrari kako bi ga skrivao od pogleda? Tema dizajna se ističe i unutar putničke kabine, u kojoj žuti dodaci prekrivaju sve moguće površine, uključujući patosnice i upravljač. Šik žuti kontrastni šavovi dodaju sveukupnoj atmosferi u vozilu, dok mnogobrojna nova karbonska vlakna dodaju kontrast čineći sve da se automobil ističe.

Poznavajući ljude iz kompanije Carlex, veoma je lako pretpostaviti da, sa tehničke tačke gledišta, stvari ostaju kao na fabričkom modelu. Ovo znači da kupci i dalje dobijaju 741 ks i 690 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da omogući Ferrari modelu sprint od 0 do 100 km/h za samo 3.1 sekund i maksimalnu brzinu od 340 km/h. Što se tiče ovog posebnog modela, ljudi iz Carlex Design kompanije su uradili savršen posao i preneli perfekciju na sledeći nivo.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group