Promašena transformacija koja je vlasnika skratila za bogatstvo

Više slika

Više slika

To što je moguće nabudžiti Porsche automobile, ne znači i da je potrebno to uraditi, što je posebno tačno kada se radi o jednom predivnom klasiku i istorijskom modelu kao što je 935, poznatijem kao 911 Turbo...

Ovo je veoma važna lekcija, ako pretpostavimo da su je vlasnici ovih iskasapljenih kola naučili nakon gledanja aktuelnih cena istih modela, dok se neki od primeraka na tržištu prodaju i za 100.000 €. Najjeftiniji koji se može pronaći u svetu jeste slupani 935 iz 1987.godine, sa prekom potrebom za restauracijom i fiksnom cenom od 55,000$!

Jedina stvar koja ostaje nejasna u ovom slučaju jeste da li je ovaj automobil, Porsche 911 Turbo Convertible, koji je počeo svoj veličanstveni život davne 1987.godine, bio uništen do neprepoznatljivosti pre nego što je podvrgnut nizu estetskih zahvata kako bi izgledao kao drugi istorijski model Porsche Kremer Racing 935 K3, trkačka jedinica iz 1979. godine. U slučaju da je bio netaknut, osobi koja je odgovorna za ovu nakaradnu transformaciju ne treba nikada više dozvoliti pristup ni jednom četvorotočkašu.

Kao što i sami možete videti, kada uporedite ovaj automobil sa originalnim kupeom Porsche Kremer 935 K3, celokupna preobražaj ostavlja mnogo željama, a kao što znamo đavo se krije u detaljima i to je potpuno očigledno ne samo zbog činjenice da je vlasnik ovog promašenog eksperimenta zamenio sva stakla sa onima koja su krasila Porsche 911 Speedster iz 1980.godine.

Prodavac ove replike je izjavio da ona dolazi sa različitim sportskim delovima iz serije 935, uključujući i 3,3 turbo motor sa šest ventila i nešto više od 22,500 pređenih kilometara - točkovima BBS od 17" i otiskom od 275/40 prednjih i 335/35 zadnjih pneumatika - prednjim kočnicama modela 930 i zadnjim uzetim sa 928 - originalnom širokom karoserijom modela 935, njegovim zadnjim branikom i prilagođenim repnim stabilizatorom ručne izrade.

"Ovaj turbo Porsche je radi prodaje odradio kompjutersku simulaciju i projektovan je tako da može da razvije brzinu od 386km/h", kako tvrdi prodavac, bez ikakvog objašnjenja gde su se te simulacije odigrale. "Ovaj automobil je veoma zabavan za vožnju, ali nije za plašljive. Iako je sasvim dobro prilagođen za odlazak u prodavnicu po namirnice, on takođe poseduje moć da leti isto kao i bilo koji drugi superautomobil na tržištu."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group