Oprema koja MC20 model čini specijalnim izdanjem radije nego tjuniranim automobilom

Tjunerski geniji kompanije 7 Design House objavili su fotografije svog prvog primerka Aria paketa opreme od ugljeničnih vlakana za Maserati MC20 modele, koja će biti kreirana u dvadeset i sedam primeraka...

Vizuelna poboljšanja predstavljena su kupcima putem rendera prošle godine, ali su svi zainteresovani sada u mogućnosti da dobiju pravu sliku putem autentičnih fotografija i uživaju baš kao i mi u akcentovanju egzotične prirode ovog italijanskog superautomobila.

Prvi Maserati MC20 Aria je rezervisan za Petera Eskandera, koji je ujedno i izvršni direktnor kompanije 7 Design House. Ovo će biti jedan od plavo obojenih, karbonski finiširanih paketa, sa sivom kontrastnom nijansom i MC20 model opremljen crnim dvadesetjednoinčnim točkovima i žutim kočionim kleštima koji možete videti u galeriji. Drugi primerci dobiće opciju za specifikovanje panela od ugljeničnih vlakana i njihovo ojačavanje, dodavanje kepera ili raznobojnih finiša.

Oprema za karoseriju koja je nazvana po uginulom psu i ljubimcu vlasnika kompanije sastoji se od sedam komponenta od ugljeničnih vlakana. Čitav set komponenti za karoseriju sastoji se od prednjeg splitera sa bočnim zakrilcima, kompleta kanarda, dva umetka za usisnike vazduha u Trident stilu, nove pragove, funkcionalni krovni usisnik, veliki zadnji spojler, ispraćene opcijama bušenih detaljia ili specijalnih grafika na vozilu. Ovo najverovatnije znači da sve što se na automobile postavi sa lakoćom može biti skinuto po želji vlasnika kako bi se potencijalno MC20 prodao ili vratio u fabričko stanje iz bilo kog razloga.

7 Design House ističe da je glavni cilj ovog projekta bilo popravljanje trkačkih karakteristika modela, istovremeno održavajući njegovu čistoću i elegantni dizajn. Kako američki tjuner navodi, efikasnost sile potiska popravljena je za 123%, sa opremom koja proizvodi dodatnih 361 kg pri 322 km/h, lepeći Maserati srednjeg motora za tlo, automatski ga olakšavajući za 5,7 kilograma.

Pored toga Stage 2 izduvni sistem može uštedeti dodatnih 6,8 kg, podižući snagu ovog automobila za 20 ks. Sa tim na umu, važno je navesti da sa ovim paketom, trolitarska V6 jedinica suvog kardana i duplog turbo punjenja stvara 621 ks i 730 Nm obrtnog momenta kada izađe iz fabrike.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group