Nemački tjuner želi da kreira megaluksuzni Range Rover 6×6 pikap

Više slika

Više slika

Ukoliko smatrate da su modeli nalik Mercedes-Maybach G650 Landaulet i 6×6 AMG ekstremne ulično legalne mašine, revidirajte ih ponovo kada vidite sledeće čudovište...

Jedna nemačka kompanija planira da stvari prenese na potpuno novi nivo, kreiranjem pikap Range Rover modela, sa ništa manje od tri osovine i šest točkova.

Berlinska kompanija koja stoji iza ovog projekta, T.Fotiadis Design, predstavlja dete dizajnera Teodorosa Fotiadisa, koji se fokusira na stvaranje ultimativne superjahte za kopnenu upotrebu.

Fotiadis naglašava da je vozilo, nazvano T.Fotiadis Superyacht Land Tender-SLT, posebno razvijeno za sve vlasnike superjahti koji žele unikatan način putovanja od svojih dača do mora i dokova, aerodroma, hotela i privatnih rezidencija.

Razgovarajući sa nemačkim medijima, dizajner je objasnio kako će njegov automobil biti čedo superjahti. Do sada, vlasnici ovih superplovila stizali su na njihova kotvišta u ogromnim limuzinama, a zatim bi dobili modele kompanija Maybach ili Rolls Royce, kako bi mogli da se kreću po gradu. Jadni oni. Sada, SLT postaje vozilo posebno posvećeno jahtingu i ambasador ovog stila.

Kao što nam ove fotografije otkrivaju, prednja polovina Superyacht Land Tender automobila izgleda skoro identično kao i ostali Range Rover modeli, međutim, njegov krov je značajno produžen kako bi stvorio daleko prostraniji zadnji deo putničke kabine. Ništa za sada ne otkriva izgled enterijera, jer za sada ostaje da vidimo da li pikap deo na zadnjoj polovini uopšte ima bilo koju svrhu, osim da izgleda lepo.

Svi zainteresovani kupci moći će da izaberu između dvolitarskog četvorocilindraša kombinovanog sa hibridnim sistemom, 4,4 litara velike V8 jedinice ili petolitarskog JLR V8 modela sa superpunjenjem.

Fortiadis planira da lansira svoj model na septembarskom sajmu Monaco Yacht Show, a do tada ćemo verovatno dobiti nove informacije i fotografije o ovom neverovatnom modelu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group