Nemački tjuner predstavlja novi paket opreme za Ferrari Purosangue model

Više slika

Više slika

Uprkos tome što je Ferrari Purosangue dostupan u ograničenom izdanju i predstavlja model koji je čekan predugo, tjuning kuće nisu bile sprečene da predstave novu opremu za ovaj superautomobil među SUV i krosover modelima...

Poslednja na listi ovih kompanija jeste Pogea Racing, koja je pružila uvid u svoj obimni stilski paket sastavljen od komponenata od ugljeničnih vlakana, novih točkova, nižeg vešanja i obećanja vezanog za povećanje snage, već prilično moćnog V12 agregata.

Startujući sa eksterijerom, Purosangue otkriva redizajnirani prednji branik sa dodatnim usisnicima vazduha na njegovim stranama, ističući dosta širi profil automobila. Sa obe strane nalaze se ekstenzije sa parom bočnih mreža i dodatnih peraja iza prednjih krila. Zadnja strana automobila istaknuta je kvad postavkom izduvnih grana, koja je pomerena ka centru, otvarajući prostor za dosta veći difuzor. Tu je takođe i ekstenzija krovnog spojlera, podjednako prominentna kao ostatak komponenti od ugljeničnih vlakana.

Prve fotografije pružaju uvid u eksterijer modela, ali Pogea Racing brend takođe će obezbediti i širok opseg enterijernih unapređenja. Novi komplet ojačanih aluminijumskih točkova kompanije Jules, poseduje zadivljujući desetokraki dizajn, sa veličinama koje će ići do 23 inča napred i 24 inča pozadi, iako će nešto manje 22 inča velike opcije, opremljene Michelin gumama, biti dostupne kupcima.

Kao dodatak promeni točkova, Ferrari Purosangue je sada značajno niži uz pomoć KW Suspensions brenda, obezbeđujući ovom već prilično spuštenom superautomobilu izgled krosover/hečbeka. 6,5 litara veliki V12 agregat dobio je poboljšanje i sada razvija 820 ks, što je zapravo značajno povećanje u poređenju sa fabričkih 715 ks. Ova snaga se ekskluzivno šalje na sva četiri točka putem osmostepenog automatskog menjača.

Pogea Racing se trenutno nalazi u procesu pribavljanja odobrenja za proizvodnju svog paketa opreme, ali ovaj tjuner još uvek nije objavio cene pomenutih modifikacija. Međutim, nemačka kompanija će objaviti daleko više fotografija i informacija, kada se prvi primerak Purosangue modela pojavi sa njenim modifikacijama. Drugi tjuneri, kao što su DMC i Carlex Design, već su otkrili svoje planove za Ferrari Purosangue modele, pojedinačno se fokusirajući na različite aspekte italijanskog vozila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group