Mégane RS 275 Trophy-R

Moraćete da imate dubok džep ako želite da posedujete Megane RS 275 Trophy-R, automobil koji je pre nekog vremena postavio novi rekord na Nürburgringu za serijske automobile sa prednjim pogonom...


Ovaj automobil će se proizvesti u 250 peimeraka, a cena je vrtoglavih 45 000€ u Francuskoj. Ograničena edicija će biti dostupna u 15 zemalja, a prvi kupci će moći da ga poruče od danas.

Braziran je na skoro predstavljenom Megane RS 275 Trophy modelu, a od njega je lakši 101kg i doalzi sa dodatnom sportskom opremom i jačim performansama. Automobil doalzi sa Cup šasijom, 2.0 motorom sa 271ks i titanijumski Akrapovic izduvnim sistemom, kao i Michelin Pilot Sport Cup 2 gumama, specijalnom modifikovanim za ovaj model. 

Zadnja sedišta su ukolenja, a umesto prednjih tu su Recaro Pole Position kadice. Doalzi sa dvobojnom šemom, Etoile Black bojom krova i Pearlescent White finišom. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group