Predstavljamo G500 4×4² koji se podsmeva svim novim modelima

Više slika

Više slika

Većina pravih ljubitelja terenaca nikada ništa ne bi menjala na svom Mercedes-Benz G500 4×4² modelu, a za to postoje dobri razlozi...

Ova zver izgleda savršeno,  poseduje odlične karakteristike i toliko snage da može da se, bez prevelikih problema, kreće gotovo svuda. Međutim, koliko god da je ovaj model moćan, određeni ljudi će uvek želeti nešto više i ekskluzivnije. Stoga, bez preterivanja sa uvertirom, vreme je da se upoznate sa poslednjim tjuniranim G500 4×4² modelom.

Predstavljen od strane kompanije Forgiato, ovaj G500 4×4² smešten je na komplet Fratello-T točkova od 24 inča, iz Terra serije. Ogromne felne takođe dolaze sa 22 i 26 inča u prečniku, velikoj selekciji različitih boja i, u ovom slučaju, opremljene 37 inča velikim Toyo pneumaticima.

Forgiato ne bi bio to što jeste, da su se sve modifikacije zaustavile ovde i tjuner je ovom brutalno potentnom terencu pružio dodatne hromirane detalje na eksterijeru i apokaliptično sportski izgled uz pomoć crne karoserije, sa izloženim karbonskim elementima, zatamnjenim štop svetlima i privatnim prozorima svuda okolo.

Enterijeru je dodat specijalno kreiran zvučni sistem, dok je celokupna šasija dobila veći razmak od tla, što je rezultiralo većim mogućnostima prilikom vožnje na izazovnijim terenima, ali svakako i nešto smanjenu stabilnost prilikom skretanja u krivinama. Ovo nikako ne brine vlasnika, jer verovatno nije ni planirao da okrene najbrži krug oko Nirnburgringa.

Ispod haube ovog modela nalazi se mašina tjunirana u pogonu losanđeleske kompanije Creative Designs, a automobil je u vlasništu Donalda Pena, ofanzivnog kvoterbeka ekipe Oakland Raider’s. Tridesetpetogodišnji veteran američkog fudbala poseduje ekskluzivnu i impresivnu kolekciju četvorotočkaša, od kojih je većina modifikovana do Rambo nivoa, tako da će se ovaj G500 4×4² brenda Forgiato bez problema uklopiti u celokupnu postavku njegove garaže.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group