Mansory transformiše novi Mercedes-AMG S63 E Performanse

Mercedes-AMG je dosledno postavljao standarde za izuzetnost u svetu luksuznih limuzina visokih performansi.

Ulazak brenda u svet hibridnih modela visokih performansi samo je povećao potražnju za ovim automobilskim remek-delima. Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE, posebno je privukao pažnju entuzijasta širom sveta, a sada je, zahvaljujući veštim zanatlijama iz kompanije Mansory prošao transformaciju koja ga podiže na nivo ekskluzivnosti i moći bez presedana.

MANSORY, prepoznatljiv po potpunim konverzijama vozila, ostavio je neizbrisiv trag na Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE. Rezultat je vozilo koje ne samo da oličava luksuz i performanse, već je i svedočanstvo posvećenosti izradi i inovacijama.

Metamorfoza automobila proteže se kroz svaki aspekt vozila. Aerodinamika, ključni element svakog vozila visokih performansi, prolazi kroz kompletan remont. MANSORY je ponosan na rukovanje čitavim procesom in house, pokazujući svoju neuporedivu vertikalnu integraciju u segmentu podešavanja.

Prednji deo vozila dobija zadivljujući redizajn sa haubom koja je u potpunosti izrađena od laganog karbona. Hauba S-Klase može se pohvaliti dodatnim usisnicima vazduha, što je jasan znak „povećane gladi“ vozila za brzinom i efikasnošću hlađenja. Bočne lajsne sa potpisom MANSORY, izrađene od punog karbona, daju vozilu snažniji i moderniji izgled, dodatno naglašen felnama od legure.

Zadnji deo „Mercedes-AMG S63 E PERFORMANCE by MANSORI“ nije zanemaren. Novi spojler, u potpunosti napravljen od karbona, poboljšava potisnu silu na zadnjoj osovini, poboljšavajući performanse u krivinama. Ispod haube, MANSORY inženjeri učinili su pravu magiju na motoru sa unutrašnjim sagorevanjem, pomerajući granice da bi stvorili neverovatnih 880 KS i neverovatnih 1.490 Nm obrtnog momenta. Rezultat je limuzina visokih performansi koja dostiže maksimalnu brzinu od 320 km/h i ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 2,8 sekundi, što ga svrstava među elitna vozila visokih performansi.

Posvećenost izuzetnosti kompanije MANSORY proteže se dalje od eksterijera i poboljšanja performansi. Enterijeru je posvećena posebna pažnja, sa mogućnošću potpunog redizajna korišćenjem najfinije kože na svakoj zamislivoj komponenti. Prilagodljive boje šavova, karbonski umeci, sportski volan od karbonske kože, patosnice i aluminijumski set pedala, sve ukrašeno suptilnim MANSORY logotipima, upotpunjuju prefinjenost enterijera dodajući dašak luksuza.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group