Mansory predstavlja restilizovanu G-Wagen verziju sa 900 ks

Više slika

Više slika

Specijalista za posebna prilagođavanja i tjunranja, kompanija Mansory, do danas je svoje prste uplela u gotovo sve što je izašlo na četiri točka iz fabrika renomiranih proizvođača...

Od McLaren do Ferrari linija i svega što stoji između njih, ova kompanija, koja je bila zadužena i za Drejkov Chrome Hearts Rolls-Royce model, sada predstavlja svoje viđenje kockastog giganta Mercedes-Benz G-Wagon automobila, SUV vozila tenkovskog izgleda kome je dodala samoubilačka vrata. Novi specijalno prilagođeni model za koji nemačka tjuning kuća tvrdi da pruža G-Wagon modelu eksluzivnost i izvanrednost, pored pomenutih vrata koja se otvaraju naopako, dobio je i tretman motora između svega ostalog.

G-Wagon mašine su već veoma moćni terenski kolosi, ali kompanija Mansory je ove mogućnosti odvela stepenicu više, sa agregatom koji sada udara na 900 ks i zapanjujućih 1.200 Nm obrtnog momenta na radilici. Čitav izgled prati ove besomučne performanse takođe zahvaljujući gradijentu boja koje variraju od dim crnih do sivih tonova, dodajući eksterijeru ovog modela blindriani i ultra-premijum osećaj, zajedno sa kožnim enterijerom koji takođe poseduje brojne detalje u crnim i sivim nijansama.

Kao što možemo zamisliti, ova specijalna ponuda kompanije Mansory nikako ne dolazi jeftino, jer već ogromnu startnu cenu od oko 132.000 evra podiže na gotovo 160.000 u G63 izdanju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group