Manhart pruža kupcima savršeni 'baby blue' BMW M3 Touring sa 640 ks

Više slika

Više slika

Svi vlasnici BMW M3 Touring modela koji žele da budu brži i posebni, sada se mogui obratiti kompaniji Manhart, koja im nudi novi MH3 650 paket profesionalno kombinovanih poboljšanja performansi, vešanja i stilskih karakteristika...

Legendarni nemački tjuner iz Vupertala, prvobitno je najavio MH3 650 Touring model prošlog novembra sa nekoliko rendera, ali prvi finiširani primerak imao je svoj zvanični debi maja ove godine na Tuning World Bondesee događaju u Fridrihshafenu. Sada, kompanija Manhart otrkiva sve detalje, uključujući i cenu svog paketa, objavljujući daleko više informacija o svim poboljšanjima koja su izvršena na ovom modelu.

Ovaj posebni MH3 650 Touring poseduje ’baby blue’ foliju kombinovanu sa crnim grafikama i obiljem aerodinamičkih komponenti od izloženih ugljeničnih vlakana. Pored opcionog M Carbon eksterijernog paketa, sa kojim automobil stiže iz fabrike, MH3 650 Touring kompanije Manhart dobija prednji spliter i haubu M4 CSL serije, novu masku hladnjaka, dva seta škrga na prednjem braniku i ukrasna okruženja usisnika vazduha.  

Na sličan i smislen način bočne stranice dobijaju pragove i dodatke rubova točkova, ali su na ovim delovima svakako najupadljiviji aluminijumski, dvadeseto i dvadesetjednoinčni točkovi napred/pozadi, kompanije Yido Performance. Pored novih cipela, M3 Touring sada je nešto bliži tlu zahvaljujući podesivim H&R oprugama.

Na zadnjoj strani automobila primetni su prudužena lajsna krovnog spojlera i stomilimetarska kvad postavka izduvnih grana nemačkog tjunera. Na kraju, Manhart je pripremio i nekoliko enterijernih modifikacija, uključujući svoje oznake i zvezdano LED nebo na krovu, koje podseća na ono iz modela rođačke kompanije Rolls-Royce, smeštene u BMW grupaciji.  

Ovaj novi i veoma lep eksterijer stiže u kombinaciji sa značajnim povećanjem u motornom prostoru, dobijenim uz pomoć MHtronic pomoćne kontrolne jedinice. Kao rezultat ovog čiptjuninga, trolitarski ravni šestocilindraš duplog turbo punjenja sada stvara 641 ks i 800 Nm obrtnog momenta, što je ista snaga kao i kod MH3 GTR modela, koji je ujedno i najmoćniji tjunirani M3 brenda Manhart. Zadnji prigušivači kompanije Remus i HHS podrška cevima garantuju da zvuk ove predivne mašine ide ukorak sa njenim divljim izgledom.

Posetom zvaničnog sajta kompanije Manhart moguće je otrkiriti da je najskuplji deo ovog paketa njegova M4 CSL karbonska hauba, koja stiže sa cenom od neverovatnih 17.250 evra. Drugi skupoceni elementi uključuju set točkova od 5.829 evra, Remus sportski izduvni sistem sa cenom od 4.165 evra i MHtronic kontrolnu jedinicu vrednu 3.510 evra, zaduženu za dodatne konjiće u motoru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group