Manhart predstavlja svoju verziju BMW M3 Touring modela sa 641 ks

BMW M3 Sedan i M4 Coupe modeli nedavno su dobili novog člana porodice u M3 Touring verziji, koja kombinuje slične perfromanse sa dodatnom praktičnošću...

Nemački tjuner Manhart već se poigravao sa sedan varijantama M3 linije, stoga je pravo vreme da najavi svoju tjuning opremu za ovaj karavan, nazvan MH3 650 Touring.

Novi model je predstavljen setom rendera na kojima možemo videti klasične zlatno na crnoj kombinacije, sa Manhart brendiranjem. Paket od ugljeničnih vlakana uključuje prednji spliter, aero otvore na branicima, bočne pragove, zadnji spojler i difuzor. MH3 650 Touring smešten je na 21 inč velike Manhart Concave One aluminijumske točkove, finiširane uglađenim mat crnom ili bilo kojom drugom bojom po želji kupaca.

Kao što možemo pretpostaviti po njegovom imenu, MH3 650 Touring je moćniji od MH3 600 sedan modela. Zapravo, uz pomoć Mhtronic kontrolne jedinice i bez ikakvih promena po pitanju hardvera, trolitarski inlajn šestocilindraš sa dva turbo punjenja, proizvodi 641 ks i 800 Nm obrtnog momenta. Ova snaga se poklapa sa onom iz MH3 GTR modela, koji je ujedno i najmoćniji tjunirani M3 koji stiže iz Vupertala.

Novi model takođe zvuči dosta bolje zahvaljujući novom izduvnom sistemu sa kontrolom ventila, opcionim trkačkim izduvnim granama, sa ili bez katalizatora ili OPF-delete senzora. Manhart nije pomenuo bilo kakve promene na šasiji, ali kao što to uvek biva, MH3 650 Touring ne može proći bez H&R opruga, sa KW amortizera baš kao što je slučaj kod regularnog MH3 modela.

Manhart je više nego srećan da bilo koji M3 Touring pretvori u MH3 650 jedinicu, pozivajući sve zainteresovane strane da im se obrate putem zvaničnog sajta radi dodatnih informacija o ceni i dostupnosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group